POSLUŠAJTE SVE PJESME KOJE ĆE BITI IZVEDENE NA KAŠTELANSKOM ĐIRU
Ovogodišnje Večeri dalmatinske pisme održat će se u subotu i nedjelju, 22. i 23. srpnja na poljani pored crkve Sv, Mihovila u Kaštel Kambelovcu u dvije večeri glazbenih poslastica. I ove godine Portal grada Kaštela najsretnije od vas vodi na ovu kaštelansku glazbenu feštu.

U okviru prve večeri, u subotu, održat će se veliki koncert Četiri tenora. Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vladimir Garić i Marko Pecotić nastupiti će uz klavirsku pratnju maestra Jurice Karuze. Njihov repertoar i visoka razina pjevačkog umijeća obećava odličnu glazbenu večer. Biti će tu talijanskih kancona, domaćih standarda u bel canto maniri, ali i popularnih opernih arija.

Druga večer je kao i proteklih godina posvećena klapama koje pjevaju pop. Interes za ovu večer iz godine u godinu raste pa je uprava festivala odlučila povećati broj izvođača na 21 klapu. Klape će pjevati uz festivalski orkestar a među njima će biti: Cambi, Šufit, Sveti Florijan, Štorija, Sebenico, Munita, Bunari, Kaše, Raguza, Subrenum, Trogirski kanti i mnogi drugi.

Ulaznice se mogu kupiti online putem Croatia Ticketsa, na recepciji hotela Baletna Škola (Kaštel Kambelovac) i u caffe baru Gajo.

NAGRADNA IGRA:

Ove godine Portal vam poklanja dvije ulaznice za koncert "Četiri tenora" i četiri ulaznice za "Kaštelanski đir". Naša nagradna igra biti će ovog puta nešto drugačija nego do sada. Dovoljno je samo da podijelite ovaj post na svom Facebook profilu te u njemu upisati ČETIRI TENORA ili KAŠTELANSKI ĐIR, ovisno o tome za koju se večer želite natjecati.

Popis dobitnika objavit ćemo u petak, 21. srpnja na Portalu grada Kaštela.

Do tada uživajte u svim pjesmama koje će biti izvedene na ovogodišnjem Kaštelanskom điru, a možete ih poslušati klikom OVDJE


KOMENTARI: