hren
 

KONCERT ZORICE KONDŽE I NEVERINKI
- Nemojte mi zamirit, malo sam se pustila od kraja, al šta ću kad se ovde osjećam ko da san doma – kazala je u jednom trenutku s pozornice Zorica Kondža publici okupljenoj u parku Vitturi u Kaštel Lukšiću, na 2. Dobrilinoj večeri, događanju u sklopu manifestacije Legenda o Miljenku i Dobrili.

A Zorici, koja je ovo kazala u šali, pričajući o malim dogodovštinama iz svog života i nastupa, nitko nije mogao ništa niti zamjeriti, naprotiv.
Jer poklonila je Kaštelanima i gostima snažne i upečatljive izvedbe svojih popularnih skladbi, koje su u sebi nosile cijeli niz ljubavnih poruka i nikoga u parku Vitturi nije ostavila ravnodušnim.

Rame uz rame, s Zoricom Kondža, koju je na klavijaturama pratio Joško Banov, ove su večeri nastupile i članice ženske klape Neverin, još jednom pokazavši zašto su, upravo one, vlasnice brojnih nagrada sa različitih festivala i susreta klapske pisme. Ili kako ih je, zbog njihovih glasova, Zorica Kondža nazvala – anđeli.Klavirska pratnja u pojedinim izvedbama, Neverinkama je bio Petar Pilić.

Za kraj koncerta Zorica Kondža i Neverinke priuštile su publici pravo uživanje, zajedno otpjevavši More i Konobu i za sam kraj, nenajavljeno, Vilo moja.

- Ovo je bilo bez zajedničke vježbe i pripreme, ali sam i više nego zadovoljna – zaključila je Zorica i Kaštelanima poslala poruku kako se nada skorom ponovnom viđenju u ovom gradu, gdje je i sama provela najranije godine svog djetinjstva.

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij