hren
 

VINKOVAČKE JESENI
Nakon provedene Županijske smotre dječjeg folklora na kojoj se predstavila i dječja grupa KUD-a Ante Zaninović, a prema ocjenama voditelja ostalih folklornih grupa, izabrani su za predstavnike ovogodišnjih Dječjih Vinkovačkih jeseni u Vinkovcima koji će se održati od 08. do 10- rujna. 

Prema programu , dječja folklorna grupa i mandolinski orkestar nastupaju u subotu 9. Rujna u velikom šatoru Vinkovačkih jeseni, te sudjeluju u svečanom mimohodu ulicama grada Vinkovaca zajedno sa 42 dječje folklorne grupe u nedjelju 10.rujna.

Dječja grupa KUD-a Ante Zaninović predstavljati će grad Kaštela i Splitsko-dalmatinsku Županiju  dječjim pjesmama, igrama i plesovima Kaštela. Domaćini našoj grupi biti će članovi KC Gatalinka iz Vinkovaca.

Dječja grupa je jedna od sekcija KUD-a˝Ante Zaninović˝ te ujedno objavljuju upis novih članova u novu školsku godinu 2017/18. koji će se obavljati pon./čet. od 20 sati u prostorijama KUD-a u Bratskoj kući u Kaštel Kambelovcu, a više informacija možete dobiti na 091/520-3416

Kao čuvari tradicije i običaja, kroz druženja ,zabavu i putovanja, Zaninovići njeguju plesnu, pjevnu i instrumentalnu nematerijalnu baštinu Lijepe naše. Stoga pozivaju djecu, srednjoškolce i studente da im se pridruže nam se kroz rad u nekoj od folklornih  grupa (dječja,I ansambl,veterani) ili školi mandoline i gitare.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij