hren
 

ZAVRŠNI VIKEND KAZALIŠNOG FESTIVALA
Ovog vikenda spustit će se zastor na 7. Dane Kaštelanskog kazališta, a za kraj cijele manifestacije kazališna publika imat će priliku biti dio improvizacije pokreta i glasa ovog petka, dok će u subotu domaći glumci Kaštelanskog kazališta u Kaštel Lukšiću premijerno izvesti novu predstavu „Čekaonica“.

U petak, 29. rujna u 19 sati, na pozornici Kulturnog  centra u Kaštel Lukšiću odvijat će se projekt "Varijacije bez ponavljanja", autorice  Nataše Pavlov.
Nastupaju Nataša Pavlov i Miljena Roje, dok su za zvuk zaduženi  Renato Vidaković, Nataša Pavlov i Siniša Nosil

Posljednjeg dana festivala, u subotu u 20 sati, uz ulaznicu po cijeni od 20 kuna, zainteresirani će imati priliku pogledati novu predstavu Kaštelanskog kazališta „Čekaonica“, u režiji Siniše Novkovića.
Autorica predstave je Marina Vujčić, spisateljica koja je već dobila brojna priznanja za svoj prozni i dramski rad.

Radnja je smještena u čekaonicu liječničke ordinacije, u koju dolaze različiti likovi, opterećeni teretom života. Što je zajedničko jednoj znatiželjnoj starijoj gospođi, bračnom paru ,popularnoj glumici i hipohondru zainteresirani će imati priliku vidjeti tijekom sat vremena, koliko predstava traje.

U najavama događanja ovog vikenda, bilo je i upoznavanje te druženje  s autoricom "Čekaonice", Marinom Vujčić, u petak u 20 sati, ali zbog objektivnih razloga isto je otkazano, no autorica je najavila skori dolazak u Kaštela  čime će nadoknaditi propušteno.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij