hren
 

U KAŠTELANSKOM KAZALIŠTU
U organizaciji Kaštelanskog kazališta, u subotu, 2. prosinca, započinje radionica stripa, namijenjena djeci  od 9 do14 godina, a prijave za sudjelovanje na radionici su u tijeku.

Radionicu će voditi strip crtač Vinko Barić, a održavat će se tijekom narednih pet subota, od 11 do 13 sati, u Kulturnom centru u Kaštel Lukšiću.
Na radionici će sudjelovati jedna grupa polaznika, njih maksimalno deset, zbog čega se potrebno obavezno prijaviti za sudjelovanje.
Prijava se može izvršiti pozivom na broj telefona 098 13 61 720 (Ana), na FB stranici Kaštelanskog kazališta  ili putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Polaznici će svoje radove na kraju radionice izložiti u prostorima Kulturnog centra u Kaštel Lukšiću.

Vinko Barić je strip crtač, akademski slikar i glazbenik, koji je 2005. diplomirao slikarstvo na Umjetničkoj akademiji u Splitu u klasi prof. Nine Ivančić. Održao je nekoliko samostalnih i skupnih izložbi. Uz slikarstvo bavi se i crtanjem stripova, ilustracijom i grafičkim dizajnom. Objavio je tri strip albuma. Član je zagrebačke strip grupe »Komikaze«. Godine 2011. u samostalnoj nakladi objavio je knjigu o povijesti hrvatskog punka i novog vala. 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij