POZDRAV NOVOJ GODINI
Mažoretkinje KUD-a Korak i njihovi gosti, u nedjelju su svojoj vjernoj publici i svima ostalima koji su pristigli u sućuračko kino, poklonile šarenilo radosti, plesa, pjesme i glume, na manifestaciji pod nazivom „Dobar dan godino nova“.

U samom uvodu manifestacije, koju je vodila Iva Tošić,  pozdravne riječi uputio je predsjednik KUD-a Korak, Ivan Tošić, kao i direktorica kaštelanske Turističke zajednice, Nada Maršić, koji su čestitali mažoretkinjama na dosadašnjem radu i svima poželjeli puno uspjeha u ovoj godini te uputili čestitke povodom  godišnjice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske.

Uz domaćine, Mažoretkinje Grada Kaštela iz KUD-a Korak na pozornici su ove večeri nastupile i Mediteranske mažoretkinje, a njihove koreografije potpisuje Mia Jerković. Koreografije kojima su se publici predstavile Solinske mažoretkinje uredila je Dorotea Jurić, dok su mali solinski Bubamarci nastupili pod budnim okom i uz koreografiju Mije Sesartić.

Bila je ovo prilika i da domaćini podijele zahvalnice gostima te da najave nove projekte koji su pred njima, a to su International Kaštela dance open „Pozdrav proljeću“, Ljetni kamp za mažoretkinje, kao i pokretanje novih sekcija unutar KUD-a Korak.


KOMENTARI: