hren

ZANIMLJIVO ISKUSTVO U OGULINU
Na 14. Ogulinskom festivalu bajke, manifestaciji koja slavi bajke i bajkovito stvaralaštvo, među brojnim sudionicima iz cijele Hrvatske, ali i svijeta, bili su i mladi glumci iz dječjeg kazališta Škatula.

U Ogulinu se tijekom tri dana održavao bogat i zanimljiv program, s nizom radionica, koncerata, profesionalnih i amaterskih kazališnih predstava, plesnih nastupa, pripovjedanja i nastupa zabavljača.

Članovi Škatule, na pozornici pred stoljetnim Frankopanskim dvorom, izveli su svoju omiljenu predstavu „Ružno pače“,  a za svoj nastup dobili su gromoglasan pljesak okupljene publike.
A osim izvedbe same predstave, iskoristili su boravak u Ogulinu i za posjetiti neka od drugih događanja pa su se kući vratili puni dojmova.

Inače, mladim Kaštelanima, predvođenima voditeljicom Liljanom Garbati, dobrodošlicu su poželjeli predstavnici Turističke zajednice Ogulina, koji su uz Grad Ogulin organizatori cijelog događanja. Svojim domaćinima gosti nisu došli praznih ruku jer bio je red da i u Ogulinu upoznaju crljenak iz konobe Vlade Perišina te kakve su kaštelanske bruštulane mendule.

- Djeci je ovo bilo zanimljivo i novo iskustvo te želimo zahvaliti Gradu Kaštela, kaštelanskoj Turističkoj zajednici , našem prijatelju igoru Milasu i svima koji nam pomažu u radu, jer uz njihovu pomoć mogli smo doživjeti to iskustvo  – zahvalila je teta Lile.

Foto: Dječje kazalište Škatula


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij