hren
 

PUBLIKA ZAUZELA KAŠTILAC
Program 21. Kaštelanskog kulturnog ljeta sinoć je u Kaštel Gomilicu doveo članove amaterskog kazališta Mali Princ iz Omiša, koji su pred mogobrojnom publikom izveli životnu komediju „Kumovi“.  Predstava je održana na pozornici ispred kule Kaštilac, a ulaz je za sve posjetitelje bio slobodan.

- Ja sam u Kaštelima domaći. Igram u predstavi „Miljenko i Dobrila“ lik Radoslava Viturrija, a sada sam došao glumiti ovdje s Omišanima. Ovo je već treća godina da sam gost glumac u kaštelanskom kazalištu. Publika je bila sjajna, sve je bilo odlično. Sjajno su primili predstavu i ja i kolege glumci smo baš zadovoljni – izjavio je za Portal glavni glumac Marijan Grbavac.

Marijan je u predstavi utjelovio lik Milana, koji se sprijatelji s jednim vrlo neobičnim psom lutalicom – Žućom. Uz Marijana su se na pozornici u ulogama pojavili još i Ivana Giove Župa, Gordana Kapić, Ana Vidošević i Mate Tavrić.
Predstava je nastala po tekstu Dušana Kovačevića, u režiji Petra Buljevića.

Smijeha među kaštelanskom publikom nije nedostajalo jer komedija je mnoge gledatelje tjerala na nekontroliran smijeh do suza te je atmosfera čitavo vrijeme bila izrazito ugodna i humoristična. Na kraju izvedbe publika je glumačkoj postavi neumorno pljeskala, a pojedini su čak ostali i čestitati glumcima na sjajno odrađenom „poslu“.

Foto: Luka Ištuk (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij