hren
 

ZVUCI GITARE ISPUNILI VITTURI
Hrvatsko glazbeno društvo Biranj sinoć je u Kaštel Lukšiću unutar zidina dvorca Vitturi organiziralo besplatan završni koncert gitare klase prof. Mislava Režića. Sedam mladih polaznika Međunarodne ljetne škole Kaštela predstavilo je svoje novostečene vještine sviranja gitare pred okupljenom publikom.

Program je prigodnim pozdravnim govorom otvorio prof. Režić, koji je istaknuo kako atmosfera odiše obiteljskim ozračjem. Brojni roditelji, prijatelji, ali i ostali zainteresirani posjetitelji, došli su dati podršku novim i mladim glazbenim nadama. Na pozornici i na gitari redom su se izmjenjivali Fabjan Bedalov, Marijeta Selak, Filip Režić, Nora Ponjević, Žana Vuletić, Ivana Kovač i Toma Bedalov. Gitaristi su na samom kraju koncerta zasvirali zajedno poznate teme iz filmova i serija poput Pirata s Kariba i Igre prijestolja,  a kao šećer na kraju „odsvirali“ su i Rock Trap Williama Schistinea.

Mladi gitaristi pohađali su Ljetnu školu u razdoblju od deset dana, a ovaj koncert ujedno je i bio posljednji njihov koncert u ovoj sezoni. Polaznicima su nakon održanog koncerta uručene diplome o uspješno završenom seminaru gitare klase prof. Mislava Režića.

Foto: Luka Ištuk (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij