hren
 

ODRŽANA VEČER ARIJA, KANCONA I ŠANSONA
Unatoč vrućoj i sparnoj večeri, brojna je publika ovog ponedjeljka, došla na brce u Kaštel Stari, pogledati i poslušati koncert  pod nazivom Večer arija,šansona i kancona. Poznate skladbe, svojim su bogatim vokalima interpretirali Ana Opačak, Joško Tranfić i Saša Jakelić, uz klavirsku pratnju Zorana Velića. Koncert se u organizaciji Grada Kaštela odvio u sklopu Kaštelanskog kulturnog ljeta.

U dvosatnom koncertu, publika je uživala u stranim i domaćim klasicima poput Bessame Mucho , Ne me Quitte Pas, Parlami d' amore, Pismo ćali, Kuća pored mora, kao i mnogim drugim, dok su se na pozornici u solo nastupima i duetima izmjenjivali Ana, Joško i Saša. Program je vodila Nikolina Rabadan, a uz nju i sami izvođači su predstavili neke manje i više poznate činjenice o skladbama koje su izvodili. Da se isplatilo izvući iz ugode klimatiziranih prostora i uživati u glazbenom ozračju na otvorenom, publika je potvrdila dugotrajnim pljeskom i ovacijama za sve koji su nastupili. Za kraj koncerta uz podršku publike, Ana, Joško i Saša izveli su pjesmu Neka cijeli ovaj svijet iz mjuzikla Jalta, jalta.

Kako je bilo pjevati u sinoćnjim uvjetima i pred domaćom publikom, upitali smo kaštelanskog basa Joška Tranfića, stalnog člana zbora HNK Split, te člana klape Cambi Split, koji je ujedno i osmislio događaj i program te okupio kolege.

- Pred domaćom publikom je uvijek zahtjevno nastupati, osjeća se dodatna trema, što se na ovoj vrućini i dodatno potencira, no na kraju je sve ispalo odlično i publika je bila zadovoljna, kazao je Joško te dodao kako se zahvaljuje svima na posjeti.

Perspektivnog i već uspješnog pjevača, svi zainteresirani, ponovno će imati priliku vidjeti 16.kolovoza na Igrišću u Kaštel Štafiliću, gdje će uz kolegicu Antoniju Teskeru nastupiti na koncertu Arije pod zvijezdama.

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij