hren

BOŽIĆNI KONCERT U LUKŠIĆU
Iz godine u godinu članovi HPD-a Biranj svojim sugrađanima povodom božićnih blagdana poklanjaju koncert svevremenskih pjesama pa je tako bilo i ovog četvrtka, na Božićnom koncertu Birnja u crkvi Uznesenja blažene djevice Marije u Kaštel Lukšiću.

Glazbari Birnja ove su večeri izveli niz narodnih i tradicionalnih te popularnih božićnih pjesama, poput „U sve vrime godišta“, „Radujte se narodi“, „Narodi nam se“,  „Zvončići“,  „Bijeli Božić“, „White Christmans“ i drugih, a na repertoaru se našlo i nekoliko glazbenih numera iz filmova poput  „Pirati s Kariba“ ili „Kako je Grinch ukrao Božić“, a cijela večer završena je izvedbom „Radetzky marcha“.

Orkestrom je ravnao maestro Deni Pjanić, a okupljena brojna publika u lukšićkoj crkvi svaki je glazbeni broj nagradila velikim pljeskom.

Ova večer bila je ujedno prigoda i da se široj publici predstave novi članovi društva, kojima je ovo bio prvi  nastup na Božićnom koncertu, a to su Krešimir Stojić, Filip Kaselj, Duje Lijić, Marin Gunjača, Ive Rodin, Tonči Kaselj, Zvonimir Vrdoljak, Anamarija Božić te Petra Luna Corsini.

Foto: Luka Ištuk


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij