hren
 

Do daljnjeg, svi odjeli Gradske knjižnice Kaštela radit će s korisnicima od ponedjeljka do petka u vremenu od osam do 14 sati, i to samo za usluge vraćanja knjiga i higijensku pripremu knjiga za novu posudbu te za posudbu tiskanih knjiga koje prije dolaska korisnici mogu naručiti putem elektronske pošte ili putem kontakt telefona.

Sve dostupne književne naslove korisnici mogu pronaći u web katalogu na poveznici: https://gkk.zaki.com.hr/

Knjižničarke će na ulazu u knjižnične odjele osobno preuzeti vraćene knjige te će korisnicima dati pripremljene knjige koje su oni unaprijed naručili putem kontakt telefona ili putem elektronske pošte. Nakon preuzimanja knjiga knjižničarke će knjige dezinficirati i te iste knjige će biti moguće posuditi ponovno nakon tri dana.

Knjižničari će nositi maske i rukavice te će redovito dezinficirati knjižnu građu. Prema naputku nadležnih tijela, korisnicima do daljnjeg nije dozvoljeno zadržavanje u knjižničnim odjelima. U slučaju većeg okupljanja korisnika ispred knjižničnih odjela zbog povrata i posudbe nove knjižne građe potrebno je pridržavati se pravila o razmaku od dva metra. Na ulazu u knjižnične odjele bit će postavljena sredstva za dezinfekciju ruku.

Za svu knjižnu i neknjižnu građu koja je posuđena u 2020. g. zakasnine se ne naplaćuju do 1. lipnja 2020. godine.

Korisnicima su dostupne i ostale postojeće usluge GKK:
– posudba e-knjiga (online)  
– učlanjivanje (online) u knjižnicu po povlaštenoj cijeni od 50 kuna, za sve kategorije članstva  (obnova i novo članstvo), s tim da se svi novi i stari članovi u Knjižnicu mogu upisati putem interneta ili putem uplate u pošti, te potvrdu o uplati moraju poslati na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dodatne informacije se mogu saznati putem telefona knjižničnih odjela GKK: 021 226 001 (Kaštel Sućurac), 021 223 108 (Kaštel Gomilica), 021 220 295 (Kaštel Kambelovac), 021  (Kaštel Lukšić – djeca) i 021 228 622 (Kaštel Lukšić - odrasli), 021 230 172 (Kaštel Stari) i 021 230 833 (Kaštel Novi),  
ili elektroničkim putem na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. dok informacije o upisu i svoj PIN za posudbu e-knjiga možete dobiti putem adresa e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., te putem internet stranice GKK www.gkk.hri putem Facebook stranice GKK https://www.facebook.com/gradskaknjiznica.kastela/

Iz GKK mole sve korisnike da se pridržavaju uputa koje za građane objavljuju nadležna tijela.
Također, do daljnjeg, neće biti moguće koristiti čitaonicu te se odgađaju svi planirani programi knjižnice.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij