hren

Lovestock festival je festival ljubavi, tolerancije i mira. Kao takav posebno pozdravlja djecu, radost njihovog djetinjstva i glad za novim učenjima, zabavom i veseljem.

Iako u smanjenom obimu radionica nego je prvotno bilo planirano, družit ćemo se na drugom po redu Lovestocku s djecom, te vas u nedjelju, 19. srpnja, od 9 do 12 sati, u Novom parku u Kaštel Lukšiću pozivamo na kreativno jutro s tri animatorice.

U goste nam dolazi splitska umjetnica i ilustratorica Dona Tomić koja će održati radionicu pod nazivom Slikopriče. Tajnama stvaranja bajke kroz slike otvorit će djeci nove spoznaje i probuditi njihovu znatiželju te rado odgovarati na sva njihova pitanja.

U isto vrijeme s djecom će se družiti dobra vila Viviana. Čarobnom vilinskom prašinom donosi nam vedro raspoloženje, puno smijeha i dobrih želja. Viviana Zoković inače je pjesnikinja, glumica Play drame i veliki kreativac. S Vivianom se priča i pjeva, smije i ludira baš onako kako to djeca najviše vole.

A naša sugrađanka, književnica Nataša Jukić, donosi nam novu slikovnicu nastalu iz puno ljubavi koja ima za zadatak podržati svu djecu u njihovim različitostima gdje se sva ljepota krije.

Sve što trebate donijeti je dobro raspoloženje. No, ako i to zaboravite Dona, Vivi i Nata će se pobrinuti da vam ga za tren stvore.

Podsjetimo, u večernjem dijelu programa na pozornici Novog parka u subotu, 18. srpnja će zasvirati M.O.R.T i Kojoti, a u nedjelju, 19. srpnja Kries i bubnjari Ritam srca. Početak večernjeg programa obje večeri je u 21 sat.

Besplatan ulaz na sva događanja omogućili su vam Grad Kaštela, Turistička zajednica Kaštela, CEMEX, hotel Kastel, Uni Rent, Marina Kaštela, Red Lion Pub, Nehaj 2 i Rock Pork.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij