kastela tz subota

OVE SUBOTE U LUKŠIĆU
Turistička zajednica grada Kaštela u suradnji s turističkim vodičem Natašom Birčić, nakon jednogodišnje pauze zbog pandemije, uključila se u projekt Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske „Upoznaj svoju zemlju“ te tom prigodom, u subotu 15. Siječnja, organiziraju besplatan turistički obilazak pojedinih kaštelanskih kulturnih znamenitosti.

Okupljanje sudionika ovog događanja, koje se organizira povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske, bit će u 12 sati ispred dvorca Vitturi, odakle će se, uz pratnju i prezentaciju turističkog vodiča razgledati dvorac Vitturi i dvorac Rušinac, upoznati povijest Kaštela te čuti Legendu o Miljenku i Dobrili.

Broj sudionika u ovom obilasku je ograničen zbog epidemioloških mjera, a u ovom trenutku ostalo je nekoliko slobodnih mjesta te se zainteresirani trebaju što prije javiti na adresu e-pošte:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili kontakt telefon 021/227-933, kako bi se sudionici evidentirali.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada