Rano nedjeljno adventsko jutro darovalo nam je sramežljive zrake sunca koje su obasjale naš Kozjak. Ali nije nam darovalo samo sunce, nego je u ovo adventsko vrijeme darivanja kao najljepši dar donijelo u posjetu i 50–tak naših dragih prijatelja planinara iz PK „Split“, predvođenih dopredsjednicom kluba gđom. Ljiljanom Tenžerom – Lilom.

Kako „Orlovo gnijezdo“ ima dugogodišnju tradiciju jednog od najgostoprimskijih mjesta u našim planinama, ni današnji dan nije bio izuzetak.

Budući su njegovi utemeljitelji, strastveni planinari i ljubitelji prirode, a prije svega ljubazni domaćini Ivo Tadin – Zorzi i Ivan Tadin- Butir, ovom prilikom bili spriječeni, drage prijatelje planinare iz PK „Split“ su dočekali i ponudili okrjepom drugi Tadinovi, supružnici  Senka i Mario iz HPD „Ante Bedalov“.

Bilo je tu neizostavnog planinarskog čaja od preko 10 vrsta trava, koji je dobio ocjenu 5 kao i domaći kaštelanski ruželin i mandarine iz eko-kaštelanskog uzgoja, čime su gosti- planinari bili ugodno iznenađeni.

U ugodnom društvu, na jednom od najljepših mjesta na našem Kozjaku, vrijeme je, već poslovično kako to i ide, brzo proletjelo.
Kada je došlo vrijeme rastanka za sobom su nam ostavili svoje prijateljske riječi, pozitivne vibracije i svoje osmijehe.

Nadamo se da su isto to i ponijeli s našeg „Orlovog gnijezda“ i iz našeg Kambelovca.
Osnivačima „Orlova gnijezda“, tog predivnog mjesta Ivi i Ivanu, veliko hvala u ime svih nas  i svih onih koji će doći iza nas.

Senka Radman – Tadin


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_1156)

    lipo

    oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara