Croatian English French German Italian Spanish

 

PRIRODA U SLUŽBI TEHNOLOGIJE
Hladni, sivi betonski stupovi za prijenos električnih kabela kao i jednolične i ružne bandere, ako je suditi prema onoj postavljenoj uz Cestu dr. Franje Tuđmana u Kaštel Sućurcu, uskoro odlaze u povijest.

Prema javljanju našeg čitatelja, nepoznati umjetnik, a pretpostavljamo da se radi o nekom djelatniku HEP-a jer oni imaju ovlasti rukovati sa stupovima i kabelima, u svom radu upotrijebio je dio prirode, deblo ili veliku granu, očito ne tretiranu kemijskim spojevima. Među prolaznicima, koji su uočili ovaj stup našao se dio onih koji su ovo djelo dočekali s odobravanjem, ali i onih kod kojih je izazvalo porugu.

Kako o ukusima ne treba raspravljati, o ljepoti ili svrsishodnosti stupa, odnosno bandere nećemo ovaj put raspravljati niti mi, ali koristimo priliku uputiti umjetniku kritiku zbog betonske stopice i metalnih okova koji nagrđuju ovo zanimljivo djelo.

 

Komentari (23)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Vezane vijesti

Zadnji komentari

Gost_2215
Gost_1437
Komunalai urbanizam ka i uvik.. Vladajućima na znanje šta je najvažnije
Gost_9606
"Bez položene ove edukacije uskoro neće biti moguće niti kupiti pesticide, niti (po zakonu) koristiti na poljoprivrednim površinama." ...
Gost_9606
"Kategorija "za profesionalne korisnike", na koju se odnosi ova naša edukacija, među ostalim uključuje OPG-ove i druge poljoprivrednike...
Gost_8272
a o jubavi ni j grin grin..