hren
 

VELIKA NAGRADNA IGRA
Trgovački lanac Tommy u suradnji s Mastercardom organizirao je  veliku nagradnu igru u kojoj najsretnijim kupcima poklanjaju 15 ljetovanja na Jadranu po izboru u 2019. godini. Nagradna igra traje do 15. rujna 2018. godine.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi kupci koji u vrijeme trajanja nagradne igre, u nekoj od prodavaonica Tommyja na podučju Hrvatske, obave kupovinu u vrijednosti najmanje 200 kuna, uz uvjet da plaćanje izvrše jednom od kreditnih ili debitnih kartica.

U tom slučaju, kupcu će se na računu otisnuti jedinstveni kod, kojeg kupac, zajedno sa svojim osobnim podacima, može upisati u prijavnicu za nagradnu igru na koju možete pronaći OVDJE

Svaki kod može se iskoristiti samo jednom, a račun je potrebno sačuvati do kraja nagradne igre, a svaki sudionik može sudjelovati s neograničenim brojem kupnji i neograničenim brojem prijava u nagradnu igru . Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 20. rujna s početkom u 12 sati.

Nagradni fond sastoji se od 15 poklon bonova pojedinačnog iznosa 11.110 kuna turističke agencije Kompas, a za ljetovanje u Hrvatskoj za 2019. godinu u organizaciji ove agencije iz važeće ponude.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij