hren
 

Ususret izborima za vijeća mjesnih odbora, koji će se održati ove nedjelje, 23. rujna,  Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Kaštela uputio je poziv svim građanima da izađu na izbore i daju potporu listama HDZ-a te koalicije HDZ i HSS.

- Poštovane građanke i građani, članovi i simpatizeri Hrvatske demokratske zajednice, povodom izbora za vijeća mjesnih odbora pozivamo vas da iziđete na ove nedjeljne izbore i  date potporu ljudima i listama koje podržava Hrvatska demokratska zajednica. 

Izbori za vijeća mjesnih odbora imaju specifičnu težinu jer biramo volontere koji će  naredne četiri godine  biti naša i vaša produžena ruka prema Gradskoj upravi.  Svih ovih godina upravo su ljudi u mjesnim odborima  bili ključni inicijatori svih značajnijih komunalnih  projekata  u gradu Kaštela, kao i u drugim važnim segmentima društvenog života naše zajednice.
Nemojmo propustiti priliku ni ove izbore i izabrati ljude koji će svojim radom i angažmanom pomoći nama u kvalitetnijoj prezentaciji interesa na opće dobro.

Upravo liste Hrvatske demokratske zajednice nude provjerene i dokazane članove koji poznaju i vole svoj grad i zajedno s mladim  ambicioznim ljudima koji prvi put izlaze na ove izbore, čine simbiozu vrijednu vaše pažnje – poruka je koju je u ime GO HDZ-a potpisao predsjednik Ivan Udovičić.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij