hren
 

Nakon dugogodišnje stanke u Splitu je otvoren novi Suzukijev salon gdje se vrši prodaja i servis motocikala i skutera ovog poznatog japanskog proizvođača vozila na dva kotača.

Prodajni salon i servis za dvokotače nalazi se u sklopu centra „Auto za treće tisućljeće“ - ATT, na adresi Put Duja 16 u Splitu, gdje se već dugi niz godina vrši prodaja i servis Suzukijevih automobila, dok Suzukijev moto program već dugo vremena u Splitu i okolici nije imao prodajno-servisnu podršku kakvu takav brend zaslužuje.

- Od samog početka želimo ponuditi kompletnu gamu proizvoda, pa se tako u našem salonu mogu vidjeti i isprobati gotovo svi Suzukijevi modeli koji su trenutno u ponudi. Naš tim se sastoji od zaljubljenika u motocikle, skutere i moto sport. U prodajnom salonu kupce dočekuje ljubazno, nenametljivo i educirano osoblje, kojemu je krajnji cilj zadovoljstvo stranke.

Svakom kupcu se pristupa s posebnom pažnjom, kakvu i zaslužuju ljudi koji svakodnevno u prometu sudjeluju na dva kotača. Želimo da se kupci naših dvokotača, originalnih rezervnih dijelova i korisnici servisa osjećaju sigurno kada nakon obavljene usluge izađu na cestu – navode iz ATT MOTO Suzukija.

Originalni dijelovi i potrebna oprema

Dugogodišnje iskustvo u prodaji i servisiranju Suzuki automobila, jamči korisnicima izuzetno dobru uslugu i minimalno čekanje na vozila s tvorničkog lagera. Isto tako u OTT MOTO Suzukiju  mogu se pohvaliti i najbržom mogućom isporukom rezervnih dijelova za samo dva do tri dana, a poseban naglasak stavljaju na sigurnost ugradnje originalnih Suzukijevih rezervnih dijelova i opreme, uz korištenje originalni filtara i OEM Suzuki Ecstar maziva.

U njihovom moto salonu može se nabaviti sva potrebna oprema za motocikl, kao i zaštitna oprema za vozače.
ATT MOTO Suzuki je ovlašteni uvoznik i distributer za RH renomiranog talijanskog proizvođača kaciga CABERG, kao i svjetski poznatih ispušnih sustava MIVV.

Kvalitetu Suzukija, izdržljivost i sportske uspjehe ove marke ne treba posebno naglašavati, ali svojim neposrednim pristupom svakoj stranci i tržištu uopće, žele pridonijeti još  većoj popularnosti ovog japanskog premium brenda.
Svoju ponudu i uslugu namjeravaju konstantno nadograđivati i učvrstiti svoju poziciju na tržištu.

- Tu smo, da ostanemo zbog kupaca, koji će nam pokloniti svoje povjerenje kupnjom naših vozila, a mi ćemo uzvratiti dugogodišnjom servisnom podrškom i njegom njihovih vozila – ustvrdili su.

Paleta modela za svakoga

Od skutera, u salonu su izloženi  popularni modeli Burgman u verzijama od 200, 400 i 650 „kubika“, kao i svestrani Address 110. Ženskom dijelu moto populacije, kao i početnicima, zbog svoje male težine i okretnosti, posebno će biti zanimljivi sportski modeli GSX250R i elegantni V-Strom 250.

Povratnicima u moto svijet, vozačima koji misle dugo godina voziti isti motocikl koji ne gubi na vrijednosti, kao i ljubiteljima evergreena, iz Suzukijeve game dvokotača može se preporučiti model SV650, kao i nevjerojatno lijep model SV650X u caffe racer izvedbi.
Za avanturiste tu je V-Strom 650, a za one zahtjevnije tu je i verzija V-Strom 650 XT s žbicanim naplatcima, zaštitama korita motora i  ruku vozača. V-Strom nude i u verziji od 1000 cc.
Jedini na tržištu nude četverocilindrični model od 750 cc, pravi street fighter GSX-S 750.

Za one najsrčanije u ponudi je legendarni GSX-R1000 s agregatom od 202 KS i brzinom većom od 300 km/h. Svi spomenuti modeli dostupni su za isporuku odmah.
Posebna poslastica za poznavatelje motocikala, za one koji cijene nezaboravne modele koji su oblikovali moto svijet i udarali temelje dizajna, tu je i reinkarnacija legendarnog modela KATANA.
Može se zaključiti da Suzuki ima motocikl i skuter za svakog.

A ATT MOTO Suzuki je tu da starim zaljubljenicima u ovu slavnu marku probudi strast, a novim generacijama motorista ponudi kvalitetu i sigurnost pri kupnji i održavanju njihovih ljubimaca.

Suzuki - Way of life!


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij