hren
 

U Hrvatskoj djeluje tek nekolicina iskusnih stomatologa odnosno klinika koji nude usluge dentalnog turizma. Jedna od takvih i jedina uspješna među svima je zasigurno stomatološka klinika Dentech iz Splita. Educiran i uspješan tim stručnjaka postigao je najsuvremenije standarde i omogućilo najraznovrsnije stomatološke usluge koje su u prošlosti bile nedostupne.

Smještena u gradu pod Marjanom, ordinacija Dentech poznata je po vrhunskoj stomatološkoj usluzi i prijateljskom raspoloženju. To su ujedno i razlozi njihove uspješnosti i popularnosti i izvan granica Hrvatske. U stomatološkoj ordinaciji Dentech svakom se pacijentu pristupa individualno, prema njegovim vlastitim željama i potrebama, ali naravno u skladu s najboljom stomatološkom praksom i rješenjima.

Zbog svega navedenog, stomatolozi iz ordinacije Dentech prepoznati su kao vrhunski i visokokvalificirani stomatološki stručnjaci koji se mogu pohvaliti ogromnim uspjesima na gotovo svim granama stomatologije. Poseban odjek doživjela je implantologija i oralna kirurgija.

Postavljanje zubnih implantata je u današnje vrijeme postala uobičajena stomatološka usluga koja se primjenjuje radi nadomještanja oštećenih ili izgubljenih zuba. Važno je naglasiti da se implantatima vraća prirodan izgled (boja i oblik) zuba, što zasigurno ponovno povećava razinu samopouzdanja svakog pacijenta.

Implantati su metalni vijci koji se ugrađuju u čeljusnu kost. Oni su potpora umjetnim mostovima, krunicama ili protezama. Ovi zubni nadomjestci ujedno sprječavaju gubitak kosti i vraćaju strukturu korijena. Samim time, i čeljust je očuvanija.

Najvažniji razlog zbog kojeg se sve više domaćih, ali i inozemnih pacijenata odlučuje upravo za stomatološke usluge stomatološke ordinacije Dentech je činjenica da ista ulaže ne samo u svoje stomatologe nego i u cjelokupni dentalni turizam koji potencijalnim pacijentima nudi cjenovno prihvatljivije usluge vrhunske kvalitete. Dentalna skrb je u manje razvijenim zemljama poput Hrvatske puno jeftinija u odnosu na ostale članice Europske Unije pa i šire, ali kada govorimo o kvaliteti, stomatološke usluge u Hrvatskoj, točnije u stomatološkoj ordinaciji Dentech iz Splita, bez ikakvih problema mogu parirati s vodećim svjetskim stomatološkim ordinacijama. Zato svake godine Dentech broji sve veći broj zadovoljnih pacijenata i njihovih obitelji.

Stomatološka ordinacija Dentech je izvrsno mjesto za rješavanje vaših stomatoloških problema. Riječ je o provjerenoj klinici koja pruža potpune stomatološke usluge u Splitu te time vraća davno izgubljeni osmijeh na vaše lice.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij