hren
 

ANTE ČAČIĆ vratio se iz Engleske gdje je odradio kratku turneju po Londonu i Liverpoolu. Prvo je skočio do Slavena Bilića i njegove ekipe u West Hamu, a zatim se uputio prema Liverpoolu gdje je održao sastanak s pobunjenim Dejanom Lovrenom.

Lovren se, podsjećamo, odbio zagrijavati više od 15 minuta na prijateljskoj utakmici s Mađarskom. Branič Liverpoola shvatio je kako neće dobiti priliku, jer je, valjda, Čačić želio vidjeti kako u stoperskom tandemu funkcioniraju Gordon Schildenfeld i Vedran Ćorluka. Osim toga, Lovrenu je zasmetalo što je Šifo, branič Dinama koji je dobio poziv u reprezentaciju nakon pet odigranih utakmica u HNL-u, dobio priliku ispred njega. Ubrzo je stigao ultimatum, također preko medija, ili ću igrati u prvoj momčadi ili ne trebam ići na Euro. Čačić je, izgleda, odabrao drugu soluciju.

"U hrvatskoj svlačionici nema mjesta ultimatumima, mora postojati respekt prema hrvatskom dresu, suigračima i izborniku. Time sam sve rekao", poručio je Ante Čačić.

"Smatram da je gentlemanski da ti pojedinačni razgovori ostanu između sudionika i da se to ne iznosi u medije i pred javnost. Iako je razumljiv interes medija za ovu situaciju, detalji o kojima smo razgovarali trebaju ostati između nas", dodao je za HNS.

Ipak, Lovrenu vrata reprezentacije nisu zauvijek zatvorena.

"Pred Dejanom su najbolje nogometne godine. Igra dobro u Liverpoolu i želim mu da tako i nastavi. Nadam se da će zrelo prihvatiti ovu odluku i uvidjeti da se i najveći nogometaši prvenstveno stavljaju u službu kolektiva, a tek onda razmišljaju o sebi. Jedino je takav pristup prihvatljiv za hrvatskog reprezentativca i s takvim bi razmišljanjem za njega bilo mjesta među Vatrenima u budućnosti."

Izvor: Index.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij