„2 ISLANDS ON 2 WHEELS“ U ORGANIZACIJI „BK KAIROS“
Grad Trogir posljednjeg svibanjskog vikenda biti će domaćin velike humanitarne  utrke za bicikliste „XCM Trogir 2016 – 2 Islands on 2 Wheels“, koju su organizatori iz Biciklističkog kluba „Kairos“ u suradnji s humanitarnom udrugom „Dobre Vile“,  zamislili kao profesionalnu utrku za rekreativce, a za najbolje među njima pripremili su i uistinu bogat fond nagrada.

Start utrke, koja će se održati pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, predviđen je 28. svibnja na trogirskoj rivi, a organizatori očekuju sudjelovanje petstotinjak biciklista. Svi ljubitelji dobre zabave i adrenalina, svoju izdržljivost moći će iskušati na 35 kilometara dugačkoj stazi koja prolazi kroz neke od najljepših dijelova Trogira i otoka Čiova, sa ukupnim usponom od 600 metara. Po završetku utrke na glavnom gradskom trgu predviđen je zabavni program uz domaćina programa voditelja HRT-a Franu Ridjana i koncert iznenađenja.

Prijave za utrku, od koje prihod ide Udruzi Dobre Vile za pomoć socijalno osjetljivim obiteljima te dijeci sa posebnim potrebama, primaju se na adresi https://www.entrio.hr/event/xcm-trogir-2016-2islands-on-2wheels-3076, a kotizacija od 150 kuna osigurava sudionicima elektronsko mjerenje, plan staze sa visinskim profilom utrke i obrok po završetku iste, startni broj, majicu s motivom utrke, napitke i snackove, poklon paket s reklamnim materijalima sponzora utrke kao i potrebnu hitnu medicinku pomoć u slučaju nezgode.

Utrka će se, inače, održati u četiri kategorije za rekreativne bicikliste i to: kategorija Sport za muškarce  do 40 i iznad 40 godina starosti, kategorija Rekreacija također u dvije dobne skupine, posebna kategorija za žene, te ekipna kategorija – dva biciklista i jedna biciklistkinja.

Glavna nagrada je sedam dana za dvije osobe u Sonnenhotel Zaubek Gerlitzen Ski & Bike Resortu u austrijskim Alpama, te novčana nagrada u iznosu  od 2 tisuće kuna, a bogate novčane nagrade i višednevni paket aranžmani u nekim od poznatih odmaralištima očekuju i pobjednike u ostalim pojedinačnim kategorijama,  dok najbolje ekipe dobivaju novčane nagrade, kao i nagrade sponzora.

Još jedan poticaj za sudjelovanje, uz onaj humanitarni,  bogata je tombola za sve sudionike utrke, jer najsretnijeg biciklista ili biciklistkinju čiji startni broj bude izvučen,  očekuje i  sedam  dana uživanja na Karibima u  hotelu Carayou Martinique.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara