hren
 

HRVATSKA reprezentacija u subotu će odraditi generalku, posljednju utakmicu na pripremama pred odlazak na Euro u Francuskoj. Na Rujevicu stiže 200. reprezentacija svijeta - San Marino. Nogometni patuljak poslužit će kao sparing partner za hrvatske nogometaše koje za nešto više od tjedan dana čekaju ozbiljniji okršaji protiv Turske, Češke i aktualnog prvaka Europe Španjolske.

Čačić ima ideju o prvoj postavi...

Bivši trener Lokomotive nije htio o prvoj postavi koja će otvoriti turnir u Francuskoj.

"Imamo kvalitetne igrače koji su u dobrom stanju. Svi su pobjednici u svojim klubovima, bilo da su osvojili prvenstvo ili kup ili u konačnici Ligu prvaka. Imamo motiviranu momčad, neki od igrača će se oprostiti nakon Eura pa u ovom posljednjem pohodu žele oplemeniti karijeru u reprezentaciji", ispričao je Čačić.

San Marino testira hrvatsku obranu

Još uvijek nije poznato hoće li Modrić nastupiti protiv San Marina. On će vjerojatno jedini dobiti poštedu.

"Pripremio sam šest izmjena za San Marino. Svaka me utakmica približava ideji s kim treba krenuti", rekao je Čačić. Dodao je kako će od prve minute krenuti i Danijel Subašić. Evo i zašto:

"Nije se umorio protiv Moldavije, a igrat će zato što želimo uigrati zadnju liniju", zaključio je Čačić.
Dodajmo za kraj kako će Hrvatska uigravati obranu protiv reprezentacije koja je kvalifikacije za Euro završila s tek jednim osvojenim bodovom (protiv Estonije 0:0) te gol razlikom 1:36. Jedini gol u kvalifikacijama postigli su protiv Litve.

Izvor : Index.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij