hren
 

Odbor za hitnost Europskog nogometnog saveza (UEFA) u četvrtak je odlučio kako će novi član UEFA-e Kosovo u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. igrati u skupini I, te će biti jedan od suparnika Hrvatske.

Prilikom ždrijeba kvalifikacijskih skupina za SP prošloga prosinca Hrvatska je svrstana u jednu od dvije skupine sa po pet reprezentacija, zajedno s Turskom, Islandom, Ukrajinom i Finskom, dok je u preostalih sedam skupina svrstano po šest reprezentacija, pa je Odbor za hitnost UEFA-e odlučio dopuniti skupine H i I sa svoja dva nova člana, Kosovom i Gibraltarom.

No, u UEFA-i su odlučili kako iz sigurnosnih razloga Kosovo ne može igrati protiv Srbije ili Bosne i Hercegovine, a reprezentacija BiH se nalazila u skupini H, pa je tako Odbor za hitnost odlučio kako će Gibraltar igrati u skupini H, a Kosovo u skupini I.

Plasman na SP izborit će pobjednici svih devet skupina, dok će osam najboljih drugoplasiranih reprezentacija u dodatne kvalifikacije iz kojih će još četiri izboriti odlazak na svjetsku smotru.

Izvor : Sportnet.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul