Šestog natjecateljskog dana na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru u četvrtak 11. kolovoza održat će se natjecanja u 23 sporta. U njih 11 dijelit će se medalje, a hrvatski sportaši će nastupiti u jedrenju, košarci, plivanju, rukometu, streljaštvu i veslanju.

Martin i Valent Sinković idu po medalju. Finale dvojaca na pariće na rasporedu je u 15.40. Prijenos je na Drugome programu. Nastupa i naš drugi predstavnik u veslanju Damir Martin. Polufinale samaca je u 14.10.

Snježana Pejčić i Tanja Perec nastupit će u trostavu MK puška 50m. Kvalifikacije su na programu od 14, a finale, koji prenosimo na HTV-u 2, od 17 sati.

Prvi nastup u Riju imat će naš jedini muški predstavnik u plivanju Mario Todorović koji će nastupiti u kvalifikacijama na 50 metara slobodno (18.02, HTV 2). Plasirali se u polufinale, ono je u petak u 3 sata (HTV 2). U bazen će ponovno Matea Samardžić. Kvalifikacije na 200 leđno su u 19.48 (HTV 2), a polufinale u 3.30 (HTV 2).

Ponovno košarkaši i rukometaši igraju u slično vrijeme. Prije počinje dvoboj košarkaša koji od 19.15 igraju s domaćinom, Brazilom. Prijenos je na HTV-u 2. Rukometaši igraju protiv Danske od 19.40, a prijenos će ići na Prvome programu.

Danas bi na teren trebao izaći i Marin Čilić, čiji je susret osmine finala protiv Francuza Gaela Monfilsa prebačen sa srijede na četvrtak zbog kiše. Početak susreta očekuje se oko 21 sat, uz prijenos na HTV-u 2.

Luka Mratović nastupit će u sedmome, osmome i devetome plovu na dasci, Ivan Kljaković Gašpić u petome i šestome plovu u Finnu, a Šime Fantela i Igor Marenić u trećemu i četvrtome plovu u klasi 470. Snimka klase 470 ide na HTV-u 2 pola sata iza ponoći.

Izvor : HRT


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada