hren
 

Sedmog natjecateljskog dana na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru u petak 12. kolovoza održat će se natjecanja u 25 sporta. U njih 12 će se dijeliti medalje, a hrvatski sportaši će nastupiti u dizanju utega, jedrenju, veslanju, skokovima u vodu, streljaštvu i vaterpolu.

Osim Martina i Valenta Sinkovića, koji su u četvrtak postali olimpijski prvaci, imamo još jednog aduta u veslanju. Damir Martin će nastupiti u dan prije odgođenom polufinalu samca. Polufinalne utrke prenosimo od 14.25 na našem Drugom programu.

Vaterpolisti nastupaju u ranijem terminu. Nakon poraza od Španjolaca, izabranici Ivice Tucka u 4. kolu skupine B odmjerit će snage sa starim znancima Talijanima. Prijenos je od 15.15 na HTV-u 2.

Na streljanu ponovno izlazi Petar Gorša. Nastupit će u disciplini MK puška 50 metara ležeći. Kvalifikacije su u 14, a finale u 16 sati. Bude li se Gorša plasirao u finale, prenosit ćemo ga na HTV-u 2.

U petak će nastupiti i naš jedini predstavnik u dizanju utega. Amar Musić nastupit će u kategoriji do 85 kilograma. U 19.10 na HTV-u 2 uključit ćemo se na dizanje utega.

Prvi nastup na Olimpijskim igrama imat će i Marcela Marić koju očekuje nastup u kvalifikacijama skokova s daske visine tri metra. Od 21.40 skokovi su na programu HTV-a 2.
 
Jedriličari nastavljaju s natjecanjima. Tonči Stipanović i Tina Mihelić nastupit će u sedmome i osmome plovu u Laseru, odnosno Laser Radialu, Luka Mratović u 10., 11. i 12. plovu na dasci, a Šime Fantela i Igor Marenić u petome i šestome plovu u klasi 470. S nastupom počinju i Petar Cupać i Pavle Kostov u prva tri plova u 49-eru.

Izvor: HRT


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij