hren
 

Osmog natjecateljskog dana na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru u subotu 13. kolovoza održat će se natjecanja u 22 sporta. U devet će se dijeliti medalje, a hrvatski sportaši će nastupiti u veslanju, atletici, boksu, jedrenju, košarci i rukometu.

Nakon braće Sinković koji su prije dva dana osvojili zlatnu medalju, danas u finalu veslanja nastupa naš drugi jaki adut, dvostruki europski prvak u samcu Damir Martin. Veslačka finala pratite od 14.25 na našem Drugom programu, a finale samca na rasporedu je u 15.32.

Dva dana nakon uvjerljive pobjede nad Danskom, hrvatski rukometaši igraju sa starim znancima, Francuzima. Utakmica 4. kola skupine A između Hrvatske i Francuske je u 16.30 na HTV-u 2.

Danas će nastupiti i naš drugi predstavnik na boksačkom turniru Filip Hrgović u osmini finala superteške kategorije (+91 kg). Hrgović je bio slobodan u prvome kolu, a u prvoj borbi u Riju odmjerit će snage s  Turčinom Alijem Erenom Demirezenom koji je također bio slobodan u prvome kolu. Njihova borba počinje u 18.45, a uključit ćemo se uživo u prijenos na HTV-u 2.

Od naših atletičara prvi će nastupiti Ivan Horvat u kvalifikacijama skoka s motkom. Kvalifikacije su na rasporedu u 1.20, uz prijenos na HTV-u 2.

Košarkaši nakon tri kola imaju dvije pobjede i poraz te su nadomak plasmanu u četvrtfinale. U susretu četvrtoga kola igraju protiv Nigerije. Prijenos je od 3.30 na našem Drugom programu.

Ivan Kljaković Gašpić nastupit će u sedmome i osmome plovu u Finnu, Tonči Stipanović u devetome i desetome plovu u Laseru, Tina Mihelić u devetome i desetome plovu u Laser Radialu, a Petar Cupać i Pavle Kostov u četvrtome, petome i šestome plovu u klasi 49-er (18.05).

Izvor : HRT


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij