hren

NASTAVIMO U OVOM RITMU
U prvom projektu udruge Naš Hajduk za otkup dionica, naziva "Ili jesmo ili nismo!" tijekom prvih sedam radnih dana, prikupljeno je nešto više od 1,3 milijuna kuna - stoji u priopćenju Udruge kojeg prenosimo u cijelosti.

To znači kako su navijači Hajduka, u nepunih 7 dana, skupili već trećinu godišnjeg iznosa za otplatu dionica! U prosjeku, navijači  su dnevno donirali blizu 200 tisuća kuna. Podsjećamo, akcija traje još 35 dana, do kraja studenog.

Već smo naglasili kako je početak jako bitan jer njime pokazujemo našu snagu i izvedivost ideje. Zato pozivamo sve članove, navijače i simpatizere Hajduka da nastavimo u ovom ritmu i postanemo zajedno ambasadori projekta. Ovo je vrijeme za pokazati da JESMO! Donirati odmah u 12 rata možete na www.nashajduk.hr.

Novo: Mogućnost rezervacije donacije imjesta na dresu!

Udruga Naš Hajduk je imala više upita za rezerviranje imena i prezimena na dresu od navijača koji trenutno nisu u mogućnosti donirati novac, a željeli bi osigurati i svoje sudjelovanje u ovoj akciji. Zbog toga smo odlučili omogućiti rezervaciju za donacije.

Na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. potrebno je samo poslati e-mail u kojem se nalazi ime i prezime donatora, broj mobitela, te iznos koji planirate donirati. Povratno ćete dobiti mail u zaprimljenoj rezervaciji. Za sve iznose donacija od 1.911,00 i više kuna čuvat će se mjesto na dresudo 20. studenog do kada trebate završiti vašu uplatu.

Još jednom se zahvaljujemo svim dosadašnjim donatorima i pozivamo sve navijače da zajedno ispišemo povijesnu stranicu Kluba. Ili jesmo ili nismo!

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_8885)

    Nismo !!!!

    oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij