hren
 

VAŽNE VIJESTI ZA ČAČIĆA
Nekako izgleda kao da je Real Madrid stalno u nekom problemu oko konačne razigranosti. Blancosi i u prvom dijelu nedjeljne podnevne utakmice s Leganesom nisu bili uvjerljivi. Golovi su, dakako, pokazali tko je gazda u kući, pa je u drugom poluvremenu to ipak bio više Real, razigraniji i goropadniji.

Nedjelja će, međutim, na Bernabeuu najviše biti tretirana po povratku Luke Modrića. Kapetan hrvatske reprezentacije bio je 40 dana odsutan iz Zidaneove postave zbog operacije koljena. Artroskopija, kojom je 2. listopada otklonjen odlomljeni dio hrskavice, očito je dobro odrađena. Modrić je ciljao na 6. studeni i utakmicu s Leganesom, za povratak i laganu pripremu pred važne utakmice koje slijede Realu.

Dakako da je utakmica s Leganesom, odnosno 30-ak minuta u nešto lakšem ritmu, tek priprema za velike utakmice koje slijede. Prije svega s Atleticom 19. studenog te početkom prosinca s Barcelonom na Camp Nouu...

- Nakon mjesec dana pauze logično je da mi treba nekoliko partija da uhvatim ritam igre i dah. U petak na treningu, kad sam prvi put radio sa momčadi, trebalo mi je da uđem u ritam. Jedno je kad treniraš sam, drugo kad si u igri sa momčadi. U svakom slučaju, ritam će doći svakim novim nastupom. Najvažnije je da sam fit što se tiče ozljede.

Dakako, Luka Modrić u ponedjeljak putuje u Zagreb. Priključit će se reprezentaciji, kakva je situacija u kontekstu nastupa? Je li Real, odnosno trener Zinedne Zidane ima neku ograničavajuću notu?

- Idem u Zagreb i stavit ću se na raspolaganje reprezentaciji. Real je pripremio već prije kompletan program za moj oporavak, odnosno jačanje kondicije i fizičke čvrstine, pa ću po tome nastaviti raditi.

Izvor: Sportske Novosti


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij