hren
 

PIŠE MUNDO DEPORTIVO
Koliko je važan Ivan Rakitić (28) za Barcelonu dobro ilustrira i naslovnica Mundo Deportiva na kojem je glavna priča dana upravo hrvatski reprezentativac.

U tekstu pod naslovom 'Rakitićevo produljenje je ključno' objašnjava se zašto je za katalonskog velikana ključno da obnovi ugovore sa svojim zvijezdama, s naglaskom na Rakitića.

Aktualni ugovor Rakitiću istječe na ljeto 2019. godine, ali već sad mu nude produljenje. Mundo Deportivo navodi kako se u klubu žele osigurati da Rakitić ne dođe u iskušenje da pronađe nove izazove, a jedan od njih svakako bi bio odlazak u Manchester United kod Josea Mourinha, koji je navodno pokazao interes za njegov transfer i želi ga 'ukrasti'.

Mourinho je u potrazi za veznjakom uz kojeg bi najbolje došao do izražaja talent Paula Pogbe, najskupljeg nogometaša svijeta, ali teško je zamisliti da bi Barcelona mogla pustiti Rakitića bez obzira na visinu ponude.

"Usprkos proscima najkorištenijem igraču kluba je Barcelona prioritet", navode u tekstu Mundo Deportiva.

Podsjećamo, ranije su produljenja s Kataloncima potpisali Neymar, Mascherano i Busquets. Sada je stigao red na Rakitića koji je označen kao prioritet.

Izvor: Sportske Novosti


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij