SUSRET SA SJEVERNOM IRSKOM
Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak će odmjeriti snage sa Sjevernom Irskom u Belfastu, a izbornik Ante Čačić vjeruje u novu dobru partiju.

Vatreni su kvalifikacijski dio studenoga odradili pobjednički, svladavši Island u Zagrebu 2:0, a godinu će zaključiti prijateljskim gostovanjem kod Sjeverne Irske, reprezentacije s kojom se još nisu sastajali. Za utakmicu ne konkuriraju Modrić, Kovačić, Rakitić, Subašić, Perišić i Ćorluka.

"Ovu utakmicu moramo iskoristiti za provjeru određenih kandidata s manjom minutažom te tako proširiti reprezentaciju jer će nam to trebati. Želim da Hrvatska bude svoja, svugdje i protiv svakog, da sačuva dobro raspoloženje i pokuša domaćinu prekinuti niz nepobjedivosti kod kuće. Oni će također željeti pobjedu i očekujem natjecateljsku utakmicu u kojoj će igrači imati priliku pokazati najbolje od sebe. Siguran sam da će Hrvatska izgledati dobro", rekao je izbornik Ante Čačić.

"Utakmica je po mjeri, i Sjeverna Irska je nakon EP-a u dobrom raspoloženju. Želimo vidjeti na koje igrače možemo računati, u natjecateljskom podražaju, i želim da igrači koji nisu igrali protiv Islanda u Belfastu igraju što je moguće više", dodao je.

Dvoboj u Belfastu mogao bi tako pružiti veliku dozu želje i borbenosti na terenu. 

"Od Sjeverne Irske očekujem da će učiniti sve da postigne dobar rezultat. Hrvatska je svima motiv i poticaj, to će dati ozbiljnost susretu i naboj koji donosi dovoljno potrebnih informacija o igračima. Radi se o pravoj momčadi koja kvalitetno funkcionira u svim fazama igre tijekom 90 minuta i posebno je dobra u prekidima", istaknuo je izbornik.

Izvor: HNS


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara