hren
 

NOVI PROBLEMI
Napadač Hajduka, Kamerunac Franck Ohandza odbio je potpisati novi ugovor s 'bilima'. Ljubimac Torcide nije zadovoljan ponuđenim uvjetima...

Franck Ohandza (25), popularni Zolja, nije se dogovorio s čelnicima Hajduka. Kamerunac i njegov menadžer nisu zadovoljni ponudom novog ugovora te su odbili potpisati produženje. 'Bili' su Ohandzi navodno ponudili oko 150.000 eura na godinu, no kamerunski napadač smatra da vrijedi više.

Čelnici Hajduka ne žele povisiti ponudu i čini se da je rastanak jedina realnost. Kamerunac zasigurno ima dobrih ponuda, sjajnim je igrama u dresu Hajduka privukao pažnju mnogih klubova koji su spremni ponuditi veći novac. Nagađa se kako bi Ohandza, ako ne ode već ove zime, nastavak prvenstva mogao odgledati - s tribina!

Kad je iz Sesveta stigao na Poljud, Ohandza je imao oko 4000 eura na mjesec, a plaća mu je rasla shodno njegovim sjajnim igrama i golovima koje je zabijao. Navodno je popularni Zolja došao do oko 6000 eura na mjesec, no definitivno vrijedi puno, puno više...

Hajduk mu je sada ponudio otprilike dvostruko veću plaću, no Ohandza s pravom ne želi biti jedan od najmanje plaćenih igrača. Zabio je Ohandza osam golova u 16 odigranih utakmica ove sezone, najčešće je zabijao kad je bilo najvažnije, no u isto su ga vrijeme ozljede usporile... Nažalost, čini se da je njegov razlaz s Hajdukom i odlazak s Poljuda sada - neizbježan.

Izvor: Tportal.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost_3065)

    veliki igrac..iz velika kluba..tija bi ici u jos veci klub..nek se javi za koju godinu..;)

    oko 3 godina prije
  • (Gost_8600)

    Ja bi da udruga naš Hajduk i torcida povečaju članarine na dvista kun,pa neka mu daju boji ugovor.Biće Ohanza nezadovoljan koliko je prima dok je bija na bolovanju,a više je bija na bolovanju,nego šta je igra.

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij