hren
 

Uoči nedjeljne utakmice s Interom na Poljudu Torcida je uputila poziv svim navijačima Hajduka, ali i poslala poruku vodstvu HNS-a.

Torcida će na utakmici Hajduk - Inter Zaprešić biti smještena na jugoistočnoj i istočnoj tribini stadiona Poljud.

Nakon što je disciplinski sudac Saša Pavličić-Bekić kaznio Hajduk zatvaranjem sjeverne tribine, torcidaši su se brzo dogovorili oko mjesta s kojeg će pratiti utakmicu.

Objavili su na svom Facebooku priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

"KN Torcida poziva sve pripadnike Torcide i navijače Hajduka, koji imaju pretplatu za sjevernu tribinu, da za predstojeću utakmicu Hajduka s Interom, koja će se u nedjelju 27. studenog u 17 sati igrati na Poljudu, KUPE kartu za jugoistočnu tribinu (ulaz U).

S te tribine ćemo kao navijačka grupa pružiti podršku Hajduku. Nakon što karte za jugoistočnu tribinu budu prodane u cijelosti, pozivamo Vas da nastavite kupovati karte za istočnu tribinu, ulaz T po istoj cijeni (40,00 Kn). Za ova dva ulaza na stadion neće vrijediti godišnje pretplate za sjevernu tribinu, već svaki gledatelj mora kupiti kartu na jednom od prodajnih mjesta (City, Marmontova, Kućice oko stadiona prije utakmice i Fan Shop na Poljudu).

Dolaskom na ovu utakmicu pokažimo otpor.

Pokažimo im da nam njihove zabrane ne znače ništa i da navijački kop možemo stvoriti na bilo kojem dijelu stadiona na kojem MI to odlučimo napraviti.

Dođite, pružite podršku Hajduku i našoj borbi te se svi zajedno pripremimo za derbi o kojem će se pričati. Srušit ćemo vas bando lopovska, pod svaku cijenu i neovisno o žrtvi koju ćemo na tom putu morati podnijeti", stoji u pozivu Torcide.

Izvor: Gol.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_3218)

  koje budaletine

  oko 3 godina prije
 • Uhljebi (Gost_8127)

  Pod hitno skinit sa proračuna Hajduk i prodat ga torcidi za kunu.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1148)

  svi kojima je hajduk u srcu neka ga i financiraju. više nema igranja iz entuzijazma već za lovu i zašto da bude na državnoj sisi

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3264)

  Ako se dobro sićam torcida i uprava bili su složni da naš Hajduk istupi iz lige,neznan šta se čeka da vidimo to svitlo na kraju tunela.

  oko 3 godina prije
 • Stara plinara (Gost_5182)

  Hitno Hajduka triba privatizirat i onda možemo očekivat neke rezultate.Ovako dok ga vodi ulica,nema tu sriće.Isto ka i šta nikor ne bi volija da mu dite odgaja ulica,nažalost u Hajduku je takva situacija.

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij