hren
 

PSG S PONUDOM
Vodstvo francuskog nogometnog prvaka Paris St Germaina želi iskoristiti zastoj u pregovorima Lionela Messija i Barcelone kako bi argentinskog majstora dovelo na Park prinčeva.

Kako navode francuski mediji, sportski direktor PSG-a Patrick Kluivert je već je kontaktirao Messijeva oca Jorgea poručivši mu kako PSG neće štedjeti.

Nedavno su i španjolski mediji prenijeli informaciju kako je jedan neimenovani klub spreman ponuditi Messiju čak 100 milijuna eura samo za potpis ugovora. Veliki interes za njegove usluge pokazali su i Manchester City, te Chelsea.

Messi i Barcelona od ljeta pregovaraju oko novog ugovora, a pregovori su navodno zapeli jer je Argentinac nezadovoljan što klub nije dovoljno jasno stao na njegovu stranu za vrijeme suđenja zbog utaje poreza i oštećivanja španjolskog proračuna.

Messi je zbog utaje osuđen na 21 mjesec zatvora, a vjerojatno neće biti i zatvoren, jer je u Španjolskoj uobičajeno da se svima osuđenima na manje od dvije godine za nenasilne prijestupe izriče uvjetna kazna.

Izvor : Tportal/


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij