hren
 

"Hajduk je za mene najbolji klub u Hrvatskoj", rekao je 48-godišnji Španjolac Joan Carrillo na svojoj prvoj konferenciji za medije u ulozi prvog trenera splitskog kluba, održanoj u ponedjeljak u Bijelom salonu stadiona Poljud...

Predsjednik Hajduka Ivan Kos na početku se obraćanja medijima zahvalio bivšem treneru Marijanu Pušniku i najavio zaokret prema novim pobjedama s novim trenerom. Sportski direktor Hajduka Mario Branco istaknuo je kako je Carrillo bio kandidat da već u ljetnom prijelaznom roku preuzme Hajduk, ali je izbor pao na slovenskog stručnjaka.

"Ne žalim što smo izabrali Pušnika. Nikada ne žalim zbog svojih odluka", rekao je Branco te istaknuo kako je Carrillo bez postavljanja ikakvih uvjeta spremno preuzeo vođenje momčadi.

"Mogao je tražiti da preuzme klupu po završetku jesenskog dijela, ali nije želio čekati. Neće vas impresionirati svojim engleskim ili na konferencijama za medije, ali će vas impresionirati igrama", dodao je Branco.

Carrillo je u svom prvom obraćanju predstavnicima hrvatskih medija biranim riječima govorio o Hajduku.

"To je klub bogate europske povijesti. Za mene je Hajduk najbolji klub u Hrvatskoj. Mislim da je ovo odlična prilika za mene. Znam koji su klupski ciljevi, upoznat sam s klupskim vrijednostima. Znam koliko su važni i navijači, koliko je važna Torcida. Došao sam pomoći", rekao je Carrillo.

Španjolac je dobro upoznat sa stanjem u momčadi i s igračkim kadrom koji mu je na raspolaganju.

"Znam da ova momčad ima kvalitetu. Znam Kalinića, Stipicu, Vlašića, Jeffersona, Memollu, Ohanzu, Futacsa, Ercega, Tudora... Znam sve igrače. Gledao sam četrdesetak utakmica Hajduka", odgovorio je Carrillo na novinarski upit te najavio da će uvesti određene promjene u igri, već od subotnje utakmice u Vinkovcima protiv Cibalije, gdje će debitirati u ulozi trenera Hajduka.

"Moramo unaprijediti mnoge stvari, ali ne odmah. Ne želim razmišljati o prošlosti, već samo o sadašnjosti i budućnosti. Igrači moraju prihvatiti moje ideje. Ova momčad ima kvalitetu i talent. Volim raditi s mladim igračima", istaknuo je Katalonac koji je s Hajdukom dogovorio suradnju do kraja tekuće sezone, uz mogućnost produženja ugovora za još jednu sezonu.

Do kraja jesenskog dijela natjecanja ostala su još dva kola, subotnje gostovanje u Vinkovcima i derbi protiv Dinama 17. prosinca na Poljudu.

"Svjestan sam težine utakmica, ali želim osvojiti svih šest bodova", zaključio je Carrillo koji je od vodstva kluba dobio naputak da eventualna osvježenja u momčadi tijekom zimskog prijelaznog roka prvenstveno potraži u drugoj momčadi i Hajdukovoj nogometnoj akademiji.

Stručni stožer prve momčadi pod Carrillovim vodstvom bit će osvježen s dva nova trenera, od kojih će jedan biti i prevoditelj na hrvatski.

Izvor : Sportnet.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_9198)

  Kolika će mu bit odšteta nakon par miseci??
  500 000, da vrati 350000, ispod stola...

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9236)

  godina i po ..bez posla..prihvatia bi..biti i oruzar..a na prolice..nece falit..dobra odsteta..;)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_1456)

  Rilov grobar Hajduka

  oko 3 godina prije
 • 24 (Gost_3227)

  Nek torca kupi lovu po standovima za te smecare ko nas vodi majko mila isti su svi bolje da uloze u druge sportove u Splitu jer nemoze niko opstat kad i ono malo novaca bace u rupu bez dna di nam je kosarka vatrepolo rukomet sve je Hajduk unistija sa svojim losim upravljacima

  oko 3 godina prije
 • Dr (Gost_5205)

  Ja mislim da Hajdukom upravljaju vucic nikolic ostojic

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij