Croatian English French German Italian Spanish

 

POVLAČI SE CRO COP?
Nakon što je u 'svojoj' Saitama Areni u Japanu u finalu Rizinova turnira svladao Iranca Amira Aliakbarija i tako stigao do novog naslova prvaka, legendarni hrvatski borac Mirko Filipović vratio se kući. U zagrebačkoj zračnoj luci Pleso su ga dočekali novinari i navijači.

Mirko je po dolasku istaknuo kako je vjerovao u sebe od samog početka iako je u Japan stigao kao autsajder obzirom da je King Mo slovio kao prvi favorit turnira. Teško je trenirao sa Stipom Drvišem i svojom ekipom i kako kaže trud se na kraju isplatio.

- Zadovoljan sam ishodom. Ipak sam u turnir ušao kao autsajder, ali vjerovao sam u sebe i svoju ekipu. Bez svih mojih ljudi ne bi ovo niti uspio, možda je ovo pojedinačni sport, ali bez njih ovo ne bi bilo moguće.

Onda je Mirko najavio i mogući završetak karijere.

- Ne znam, ali vrlo lako moguće da je to to. I ranije sam to najavio, moram dobro razmisliti. Bilo bi lijepo odraditi još jednu oproštajnu borbu, ali ne znam može li koljeno to izdržati. Ovo su mi bile jedne od najtežih priprema.

Izvor: Sportske Novosti

Komentari

  • Nema komentara

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_2215
Gost_1437
Komunalai urbanizam ka i uvik.. Vladajućima na znanje šta je najvažnije
Gost_9606
"Bez položene ove edukacije uskoro neće biti moguće niti kupiti pesticide, niti (po zakonu) koristiti na poljoprivrednim površinama." ...
Gost_9606
"Kategorija "za profesionalne korisnike", na koju se odnosi ova naša edukacija, među ostalim uključuje OPG-ove i druge poljoprivrednike...
Gost_8272
a o jubavi ni j grin grin..