hren
 

Hrvatska rukometna reprezentacija u sklopu priprema za nastup na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj na Croatia kupu u Umagu svladala je Tunis s 35:30...

I bez Domagoja Duvnjaka koji radi po posebnom programu, Hrvatska je lakoćom, svladala Tunižane u drugom kolu Croatia kupa u Umagu. Završilo je 35:30 za Hrvatsku koja ima još dosta prostora za napredak, posebno u obrambenoj fazi.

Prvo poluvrijeme posebno je oslikavalo ono na čemu će Željko Babić inzistirati, igralo se brzo, Hrvatska je pokušavala doći do što više laganih pogodaka kroz tranziciju i to je u dobroj mjeri funkcioniralo. Tunižani su imali dosta problema u takvoj igri, teško su "hvatali" Hrvate koji su se bez problema odvojili.

Odličan ulazak u utakmicu imao je Manuel Štrlek kojem je trebalo praktički samo deset minuta za pet pogodaka.

Sredinom prvog dijela Tunis je uhvatio priključak i uspio poravnati na 9:9, no s dva gola Jotića te po jednim Cindrića i Horvata, Hrvatska je ponovno otišla na osjetnijih 13:9.

Na odmoru je bilo 20:14 za Hrvatsku, a jedina loša vijest iz tog razdoblja bio je udarac kojeg je dobio Stipe Mandalinić zbog kojeg je dobio poštedu u drugom poluvremenu.

U nastavku susreta Hrvatska je mirno čuvala prednost, Babić je dodatno izmiješao postavu, ali to se nije osjetilo na rezultatu. Hrvatska je upisala pobjedu 35:30 u svom prvom ovogodišnjem nastupu na Croatia kupu, a u drugom kolu u ponedjeljak također od 18 sati igrat će protiv Crne Gore.

U ovom susretu strijelce Hrvatske predvodio je Štrlek sa sedam golova, Mandalinić, Horvat i Jotić dodali su po četiri. Najefikasniji Tunižanin bio je Oussama Boughanmi s devet golova.

Izvor : Sportnet.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij