Croatian English French German Italian Spanish

 

OPERACIJA FRANCUSKA
Sa dvije pobjede i naslovom HEP Croatia cupa Hrvatska polazi na SP u Francusku. Kojih 16, teško je dokučiti dok izbornik Babić ne objavi odluku sutra, jer bilo je i izvedbi koje su zaljuljale sigurne stvari.

Osim toga zabrinjava ozljeda Mandalinića, Duvnjak se zagrijavao, ali nije igrao, možda i bolje, a nije bilo ni Filipa Ivića i Stepančića. Prvi je imao predah jer je imao najviše minuta prvi dan, a drugi da preostala dva ljevaka odluče neke stvari, možda.

Drugi protivnik u dva dana bila je Crna Gora, reprezentacija koja ima dobar potencijal, ali neće na SP u Francusku. Vidjeli smo dosljednost u koncepciji igranja 5-1, prvo je to bilo sa Cindrićem, pa s Jotićem, a iza su se mijenjali svi osim Gojuna. Crnogorci su malo sporiji od Tunižana, nemaju srednjeg koji vidi kao Tunis, pa je to izgledalo bolje, no ne i savršeno.

Puno isprobano, puno sakriveno, puno viđeno. A evo što nakon svega u Umagu kaže Željko Babić:

- Nisam zadovoljan, previše je problema i nismo mogli vidjeti dosta stvari koje smo željeli. Duvnjak još ne može igrati, Mandalinić je ozlijeđen, problema imaju Mamić i Stepančić koji nije igrao, tako da se ne možemo pohvaliti.

Najbolji dio je bila obrana.

- Tih 6-0 sa Musom i Gojunom koji to igraju u klubovima, pa kada još dođe Duvnjak, mislim da je i Šebetić u drugom dijelu pokazao dosta u obrani 6-0. No, moram reći i da je realizacija nije dobra.

Pokazao se Šime Ivić.

- Za mene je napravio neke greške koje u reprezentaciji nisu dopuštene. Kriteriji igranja u klubu i u reprezentaciji su različiti i to svaki mora shvatiti. I težiti višem, ako želi igrati u reprezentaciji. To se vidjelo na utakmici. To je moje mišljenje.

Izvor: Sportske Novosti

Komentari

  • Nema komentara

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_2166
Splicani ne ulazite u ovu ligu komentara , vaš rang je među općinska liga .
Gost_5135
Dobra promocija za klub iz Splita koji ne može ispasti iz lige od 7 sudionika jer nitko ne ispada -niže takmičenje nema.
Gost_6143
Pozdrav, da postoji u Sućurcu slična staza , nazvana je Azbestoza, međutim radi se o težoj stazi u disciplini downhill, ali da, Azbest...
Gost_8769
Sretan rođendan Judo klub Kaštela od bivših članova,ili kako bi trener Neno reka simpatizera i nesimpatizera
Gost_6219
Sram Vas bilo pišete o Splitu da bi se rugali ekipi koja je PET godina za redom prvak Hrvatske. Split to neće biti nikad a možda ni tad...