hren

U posljednjem međusobnom dvoboju slavili su 'crveni' sa 2:1...

Nogometaši RNK Splita i Hajduka danas otvaraju proljetni dio sezone susretom na Parku mladeži od 17 sati. Dvoboj će suditi Igor Pajač.

Bit će to posljednja utakmica 21. kola MaxTV 1. HNL, a stanje na ljestvici govori kako je Split nakon jučerašnjeg remija Cibalije ostao usamljen na samom dnu ljestvice. Hajduk je trenutno četvrti.

Pred nama je još jedan gradski derbi, a posljednji dvoboj Split i Hajduk su odigrali koncem studenog, a tada su 'crveni' u dramatičnoj utakmici izbacili 'bijele' iz Kupa, pobijedili su rezultatom 2:1, također na svom terenu. 

Joan Carrillo najavio je napadačku igru, očekuje se kako će od samog početka krenuti s dva napadača u prvom sastavu, baš kao što je to radio i na pripremama u Turskoj. Na raspolaganju neće imati kartonirane JeffersonaTomu Bašića i Kožulja, a pravo nastupa nema Terziev.

U konkurenciji za nastup je 18 igrača: Dante Stipica, Josip Kvesić, Hamza Barry, Nikola Vlašić, Marko Futács, Franck Ohandza, Ivo Grbić, Josip Juranović, Anthony Kalik, Ahmed Said Said, Zoran Nižić, Hysen Memolla, Fran Tudor, Ardian Ismajli, Marko Ćosić, Ante Erceg, Frane Vojković i Savvas Gentsoglou

Bruno Akrapović danas ne može računati na Josipa Jurendića, a na vratima neće biti Duke.

Izvor : Dalmatinski Portal


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij