hren
 

U SUBOTU NA POLJUDU
U subotu, 11. ožujka 2017. s početkom u 17 sati u Splitu, na gradskom stadionu „Poljud“ odigrati će se nogometna utakmica između HNK „Hajduk“ i HNK „Rijeka“.

Građane obavještavamo da će na dan utakmice policija vršiti blokadu prometa. Od 14 sati će se uspostaviti blokada prometa na šetnici oko stadiona (osim za vozila policije), u ulici VIII. Mediteranskih igara, i to na raskrižju navedene ulice s ulicom Sedam Kaštela (osim vozila policije), kod bazena i kod ugostiteljskog objekta „Hemingway“ (osim vozila s propusnicom), te u dijelu ulice Zrinsko-frankopanske, od raskrižja sa ulicom Hrvatske mornarice do ulaza u Loru, kao i u ulici Put Supavla, od raskrižja s ulicom Put Brodarice (osim za vozila HV, stanara i javnog prijevoza). 

Kroz ulicu VIII. Mediteranskih igara će se osigurati nesmetano prometovanje autobusa. 

U Sjevernoj luci u Splitu i na izlazu s autoceste A1 - naplatna postaja Dugopolje vršiti će prihvat i organizirani prijevoz navijača do stadiona „Poljud“ i natrag. Kod naplatne postaje Dugopolje vršiti će se posebna regulacija prometa i biti će osiguran parking, pod policijskim nadzorom.

Na dan odigravanja utakmice policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.

Obavijesti i upozorenja građanima:

• zabranjeno je unošenje pirotehničkih sredstava na stadion i njihovo korištenje
• posjetiteljima i drugim osobama koje se kreću prema stadionu zabranjeno je nošenje oružja ili predmeta za ozljeđivanje, alkoholnih pića i drugih pića koja se nalaze u staklenim i plastičnim bocama, odnosno tetrapak ambalaži
• nije dozvoljeno ni unošenje kišobrana, upaljača, plastičnih boca i drugih tvrdih predmeta, torba i ruksaka na stadion
• zastave ne nositi na drvenim ili metalnim štapovima, jer unos takvih štapova neće biti dozvoljen (na stadion se mogu unijeti plastični šuplji štapovi, dužine do 1 m)

Molimo građane da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i na stadionu, kako bi nogometna utakmica protekla bez izgreda.

 

KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul