hren
 

PO TRI BODA
Prva od dvije utakmice kazne stiže Bijelima, ali iako smo na Poljudu već gledali utakmice bez gledatelja, trener Joan Carrillo danas ima premijeru u specifičnim uvjetima. Hajduk će Belupo danas (subota, 15 sati) ugostiti na praznom Poljudu zbog upada gledatelja na teren prije nepunih mjesec dana u susretu s Rijekom. I glavno je pitanje hoće li ozračje praznog stadiona utjecati na momčad?

- Činjenica je da prvi put igram bez publike i bit će čudno za mene. Isto tako i za igrače, iako su neki već igrali pred praznim stadionom. Ipak, igramo kod kuće, na svom travnjaku, ali bez pomoći navijača. Glavni cilj je pobijediti, nema drugih opcija.

Koliko je prazan stadion Poljud hendikep za Hajduk?

- Nije ugodno, svatko želi igrati pred navijačima. Ali, mi moramo samo razmišljati kako dobiti utakmicu. Nema opravdanja ni alibija.

NEĆE SE ZATVARATI

Koliko ste upoznali Belupo?

- Znam dosta o Belupu, jer prije nego što sam došao u Hajduk gledao sam utakmicu Belupo - Hajduk 2:1. Gledao sam nekoliko utakmica Belupa, ali nisam imao tu sreću poznati njihova trenera Kopića. Gledajući utakmice Belupa stekao sam mišljenje da je Kopić trener koji lakoćom priprema momčad. Kolege su mi Kopića predstavile kao trenera koji igra s visokim presingom, ali pretpostavljam da će protiv nas izmisliti neku novu igru. Jer, Belupo nije momčad koja se brani, ali uočio sam da protiv Rijeke nisu tako napadali. Međutim, mi ipak krećemo od pretpostavke da se gosti neće zatvarati.

Time je apsolviran Belupo i posvetili smo se Hajduku. Marko Futacs opet nije u kadru. Zaprešić je propustio zbog crvenog kartona, a protiv Belupa ne igra zbog ozljede.

- Futacs nije u konkurenciji za utakmicu, najbolje je da se oporavi potpuno i zato nećemo riskirati. Nastojat ćemo da bude spreman za Cibaliju. Kožulj prvi tjedan radi s ekipom, treba mu malo više ritma, malo više utakmica da dođe sebi. Imat ćemo Kožulja u planu za buduće akcije.

Carrillo vjeruje u kadar koji je svladao Inter, zato se ne očekuju bitnije promjene na popisu onih koji će krenuti u pokušaj ostvarivanja druge pobjede u nizu.


HAJDUK-SLAVEN BELUPO (15.00)

HAJDUK: Stipica - Tudor, Nižić, Ćosić, Kvesić - T.Bašić, Savvas, Hamza - Vlašić - Ohandza, Erceg.

SLAVEN BELUPO: Blažević - Purić, Musa, Katić, Aliti - Burić, Stevanović, Bouadla - Ivanovski, Tadić, Heber.

Izvor : Sportske Novosti

 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij