hren
 

Nogometaši Hajduka u petak u 18 sati na praznom Poljudu dočekuju momčad Cibalije u sklopu 28. kola MAXtv Prve lige. Bit će to 51. međusobni ogled Bijelih i Vinkovčana u Hrvatskoj nogometnoj ligi. 

U dosadašnjih 50 odigranih susreta hajdukovci su uspješniji s 27 upisanih pobjeda, 16 utakmica završilo je neriješenim rezultatom, dok je Cibalia ostvarila 7 pobjeda. Gol razlika je uvjerljivo na Hajdukovoj strani, Bijeli su postigli 90, a primili svega 44 zgoditka.

Hajduk i Cibalia susreli su se dosad 25 puta na Poljudu. Hajdukovci su u 18 utakmica upisali tri boda, pet puta susret je završio neriješenim ishodom, dok su u dva navrata Vinkovčani slavili na Poljudu. Gol razlika je uvjerljivo na strani Bijelih, a iznosi +40 (58:18). Najveću pobjedu protiv Nebeskoplavih Hajduk je ostvario u prošlom srazu na Poljudu kada su Bijeli slavili rezultatom 6:1. 

Najčešći rezultat u dvobojima Hajduka i Cibalije glasio je 2:0 za Bijele i to u devet međusobnih susreta. U posljednjih osam međusobnih ogleda hajdukovci su svih osam puta izašli kao pobjednici uz gol razliku 21:3.

Izvor: Hajduk.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij