Sutrašnju utakmicu prije puta u Pulu najavio je trener Bijelih Joan Carrillo.

Hajduk sutra gostuje u Puli kod Istre u sklopu MAXtv Prve lige s početkom u 15 sati. Bijeli su u nizu od tri pobjede u zadnje tri utakmice uz 10 postignutih golova te samo dva primljena.

Sutrašnju utakmicu prije puta u Pulu najavio je trener Bijelih Joan Carrillo.
–  Atmosfera u klubu je jako dobra i kad se osvoje bodovi treba iskoristiti priliku da se uživa u tome. Znamo da je to sada momentalno i nismo realno još ništa napravili te trebamo nastaviti s tim, za sada još nismo postigli što bi trebali. – rekao je Carrillo.

Tri pobjede su u nizu, momčad se digla. Očekivanja u Puli?
– Momčad se ustalila na trećem mjestu i da bi ostali tu treba nastaviti s pobjedama. Za sada treba još šest utakmica i treba nastaviti s pobjedama. Što se tiče u Istre možemo se prisjetiti utakmice u Splitu i njihove zadnje s Rijekom. To je jedna momčad s osobnosti koja pokušava igrati napadački, s dva brza krila koja napadaju. To je jedna momčad koja će napadati kao što je napadala i ovdje. Opasni su i ako se sjećate utakmice u Splitu dobili smo 4:0, ali oni su duže vrijeme imali posjed. To je jedna napadačka momčad s karakterom. – istaknuo je Carrillo.

Statistika je na strani Hajduka.
– Prije svega statistika je tu da bi se razbijala. Protiv nas će imati imperativ pobjede. To možemo vidjeti u utakmici protiv Rijeke, kada je Rijeka trebala pobijediti, a rezultat je bio 1:1. – pojasnio je.

Hoće li Ćosić biti otkupljen? Sutra je rok za otkup ugovora.
– Sutra je utakmica za 11 igrača, a ne samo za Ćosića. Ja sam zadovoljan sa svima, pa tako i Ćosićem. Najbolje bi bilo što se tiče te informacije da ostane sve u klubu. Ponovit ću da sam zadovoljan s igrom svih, pa tako i Ćosića
Igračima sam napomenuo da imamo još 6 utakmica i da trebamo dati svoj maksimum. Dakle ima tu i kartona i ozljeda. Znači treba biti u tijeku onoga što se događa. – kazao je.

Nahvalio je Istru. Imali tamo igrača za Hajduk?
– Svakako momčad ima igrače koji bi nam dobro došli, ali tu ima mogućnost da ako je neki igrač dobar za neku momčad ne znači da će biti dobar i kod nas. – odgovorio je.

Iza Istre slijedi Osijek…
– Samo razmišljam o Istri! Sigurno će utakmica protiv Osijeka biti bolja ako dobijemo Istru. Ostaje nam 6 utakmica do kraja. Kartoni neće igrati ulogu koliko priprema i umor momčadi.
Neću puno razmišljati o kartonima, razmišljat ću o pripremi momčadi. – rekao je.

Netko je pitao je li ikad dao naređenje igraču da dobije karton.
– Nisam nikad. To bi značilo da ga ne cijenim poput drugih igrača. Za mene je najbitnija stvar osvojiti tri boda u Istri. – odlučan je bio Carrillo.

Upitan je jeli mu draža pobjeda sutra u Istri ili pobjeda njegovog Espanyola.
– Imam samo jednu momčad, a to je Hajduk. – zaključio je.

Izvor: Dalmacijadanas.hr


KOMENTARI: