Momčad trenera Joana Carrilla je nanizala četiri pobjede u nizu

Hajduk danas u 17 sati na Poljudu dočekuje Osijek. Utakmica je to od izuzetne važnosti u borbi za treće mjesto, iako neće biti presudna s obzirom da obje momčadi imaju po 59 bodova, a nakon međusobnog susreta moraju odigrati još po četiri utakmice.

Ono najznačajnije za Hajduk je to što ide po novu potvrdu dobre forme, odnosno pobjedu koja bi donijela novu dozu optimizma u finišu sezone. Od pobjede nad Dinamom u gostima ništa više nije isto, kao da je cijela momčad živnula, a ozračje oko prve momčadi je najednom opet izrazito pozitivno.

Što se momčadi Joana Carrilla tiče, najveća je neizvjesnost oko toga tko će činiti stoperski tndem s Nižićem. Španjolac je rekao da ima čak četiri varijante, ali realno je za očekivati da će se Ćosić, Ismajli ili Bosančić naći u prvih jedanaest, postavljanje Jeffersona na tu poziciju bi ipak bilo iznenađenje.

Podsjetimo, posljedica je to činjenice što je Terziev u finišu dvoboja protiv istre dobio crveni karton pa mora pauzirati ovu utakmicu.

Što se Osijeka tiče, momčad iz Gradskog vrta igra svoju najbolju sezonu i već im je velika stvar što su osigurali plasman u Europu, ali četvrto mjesto znači početak nove sezone već 29. lipnja što svi žele izbjeći.

Izvor: Dalmatinskiportal.hr


KOMENTARI: