Škola nogometa Radničkog nogometnog kluba Split dobila je još jedno veliko priznanje. Ovog ljeta na Splitovim terenima otvorit će se kamp jednog od najvećih klubova na svijetu, madridskog Reala.

Svi ljubitelji nogometa znaju što u tom sportu označava Real Madrid, a kada jedan tako veliki klub otvara kamp u Hrvatskoj to samo pokazuje s koliko talentiranih igrača raspolaže naše podneblje.

Ovog ljeta u sklopu terena RNK Split održat će se ljetni kamp kojeg će voditi treneri kluba koji je u svojoj povijesti osvojio čak 11 naslova prvaka Europe. Aktualni prvak Europe sve je dogovorio sa splitskim prvoligašem, kamp će trajati pet dana, svaki trening jedan sat i 45 minuta, a svi polaznici dobit će službenu opremu Real Madrida, što uključuje dres, hlače i ostale potrepštine.

Kamp kojeg organizira Real Madrid namijenjen je svoj djeci od šest do 17 godina. Na kamp se mogu prijaviti svi zainteresirani koji spadaju u tu dobnu skupinu, no neće svi dobiti priliku jer je broj polaznika ograničen.

Još nije poznat točan datum kada će kamp startati s radom niti koliki će broj mladih nogometaša uopće dobiti priliku da radi s trenerima španjolskog i europskog velikana, ali sigurno je da će im to biti nezaboravno iskustvo koje će pamtiti cijeli život.

A tko zna, možda treneri i skauti Reala među tom djecom pronađu neke nove Modriće i Kovačiće, koji će poput tih hrvatskih reprezentativaca, jednog dana obući dres jednog od najtrofejnijih klubova na svijetu.

Izvor: Sportnet.hr


KOMENTARI: