hren
 

TELEVIZIJA SE SELI NA INTERNET
Ligu prvaka, najelitnije natjecanje u nogometu, od iduće ćemo sezone moći gledati na Facebooku. Fox Sports objavio je da je s Facebookom dogovorio partnerstvo, te će na toj društvenoj mreži uživo prenositi utakmice Lige prvaka u sezonu 2017/2018.

Uz to, neke će utakmice Lige prvaka biti ekskluzivno prikazivane na Facebooku i Fox Sports GO programu, dok će se druge prikazivati i na televiziji. Društvene mreže poput Facebooka i Twittera sve se češće bore za prava prikazivanja sportskih događaja jer je sve više mlađe populacije koja koristi internet kao primarni izvor informacija.

Fox Sports će tako s prijenosima Lige prvaka na svojim Facebook stranicama u SAD-u krenuti početkom iduće sezone. Ugovor koji su potpisali garantira im dvije utakmice uživo svaki dan u grupnoj fazi, četiri utakmice u osmini finala i četiri utakmice u četvrtfinalu.

Uz Ligu prvaka, Facebook je sklopio dogovor i za prikazivanje utakmica bejzbolske lige Major League Baseball, pa ćete tako na Facebooku uživo moći gledati 20 utakmica ovog natjecanja. Twitter će pak omogućiti svojim korisnicima praćenje Canadian Football League (CFL) kroz emisije u trajanju od 30 minuta koje će pratiti događaje iz te lige. Uz to, idućih nekoliko godina na istoj mreži možete pratiti i NFL u prijenosu uživo i kroz iste takve emisije.

Izvor: 100posto.hr


KOMENTARI: