hren
 

BEZ DOČEKA
Nema pompe u Kopenhagenu za Hajduk, sletjeli su "bijeli" u utorak navečer, ušli u autobus, pa u hotel, a da nije bilo dočeka kao prije sedam dana u Sofiji. Ni blizu.

Nije to krucijalno pitanje za danske medije da se obrati pozornost "bijelima" već u zračnoj luci u Kopenhagenu.

S te strane Hajduk može biti miran, koncentriran na svoj zadatak, bez "bočnih udara".

Dva sata ugodnog leta, izravno na zračnoj ruti Beč – Prag – Dresden – Berlin - Kopenhagen. Momčad probranih 20 kao za Bugarsku, pratnja pojačana za nekoliko "nadzornika" u odnosu na Sofiju, s "bijelima" su i Anthony Marinov i Nikica Krnić uz Denisa Kosora i Marka Ercega koji su bili i u Sofiji. Uz dakako izvršni "aparat", Ivana Kosa i Marija Branca.

Kopenhagen - prohladan, očekivano, dobro dođe jaketica, na plus 18 i ugođaj ("tko nema dugi rukav smrznit će se") da bi mogla svaki čas kiša. Takva su im ljeta. Blago kišovita. Prava slika za seriju "život na sjeveru". Igrat će se po idealnim uvjetima. Baš kako se pripremalo na Pohorju.

U Poljudu je prodano 396 ulaznica za meč Brondby – Hajduk (Brondby je predgrađe Kopenhagena), a još 1004 su ostale za navijače Hajduka što će biti puštene u prodaju u četvrtak, neposredno prije utakmice na stadionu Brondbyja koji prima oko 28.000 gledatelja.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI: