hren
 

UEFA ODLUČUJE
Hajduk živi u nadi kako će protiv Brondbyja ipak biti dopušten pristup publici, kako UEFA neće biti tvrdokorna, kako će uvažiti navode Hajduka; poslane promptno, odmah po primitku obrazloženja...

Podsjetimo, Hajduk je kažnjen s utakmicom igranja bez prisustva publike, nakon verbalnog delikta iz Dugopolja, premda je delegat utakmice Hajduk – Levski (1:0) Christian Kofoed iz Danske napore Hajduka da kvalitetno organizira utakmicu ocijenio najvišom ocjenom.

I to je nada da bi se UEFA mogla predomisliti, makar ublažiti kaznu.  

Nada živi u Poljudu, prva očekivanja da bi odluka mogla stići bila su naslonjena na četvrtak večer, sedam dana nakon što je kazna izrečena. Onda da bi mogli saznati presudu u petak, ali kako je današnji dan odmicao, dok ovo pišemo nada je prebačena na – ponedjeljak. Prvi radni dan u tjednu. I to vjerojatno da bi odluka mogla biti objavljena u popodnevnim satima. Dug vikend iščekivanja.

Znači li to da bi kaznu potvrdili?

Ne bi trebalo, od ponedjeljka još uvijek ima dovoljno vremena da Hajduk pristupi organizaciji utakmice, koliko god to bio složen posao; započne prodavati ulaznica i sve kako to ide, ako se igra – s publikom.

Iščekivanja i nada rastu proporcionalno, navijači su pomalo nervozni, jer svi bi već kupili ulaznicu.

Bio bi sigurno pun stadion...

Ako nije danas bilo pravorijeka, ponedjeljak je novi dan nade.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI: