hren
 

Navijači su se oprostili od Ivana Mate Blaževića

Torcida je, kako je ranije najavila, u 23. minuti u tišini dostajanstveno napustila tribinu u čast preminulog Ivana Mate Blaževića. Na Sjeveru su upaljene baklje, a stadionom se prolomio aplauz 

Iako policija zna identitet ubojice nesretnog Ivana Mate Blaževića, još nije uhvaćen. Sada su i koncentrirani na čuvanje njegove kuće. Tuga je zavladala diljem Splita zbog tragične sudbine mladog momka s kojim se život tako okrutno poigrao zadnjih godinu dana. 

Oni rijetki koji su voljni bili reći makar riječ o njemu shrvani pričaju biranim riječima. Momak koji je volio i živio Hajduk, istinski 'torcidaš'. Kolika je bila ta ljubav, najbolje se poslužiti riječima upravo njegove Torcide koja ga je nazvala jednim od najvećih. Već s 23 godine Blažević je postao legenda. 

Medijske stupce je punio zbog optužbe na suca Bruna Marića, nažalost, čitajući mnoge tiskovine nije se dalo nešto dobro zaključiti o njemu. Na ovom mjestu moramo primijetiti da je potpisnica ovih redaka pratila prvo ročište suđenja, lišena bilo kakvih predrasuda. U sudnici je bio jedan pristojan i ponosan momak. Jedini koji je divljao je bio odvjetnik Marića. 

Toliko da je i sam bio svjestan i ponudio neku ispriku koju je sutkinja uvažila. Ona ga je opominjala i pozivala na poštivanje institucija. Na tom ročištu, nesretni Blažević je konačno pušten nakon tri mjeseca provedenih u pritvoru da se brani sa slobode. Kako izgledaju suze svetog Lovre ne znamo, ali da bole suze roditelja i obitelji i da će ih teško itko obrisati znamo...

Izvor: Dalmatinskiportal.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij