hren
 

JE LI MOGUĆE?
Bivši boksač Oscar de la Hoya proglasio je borbu Flyoda Mayweathera i Conora McGregora farsom, dok je promotor Bob Arum uvjeren da je sve bilo režirano i namješteno...

Takozvana borba stoljeća koja se dogodila prije tri dana u Las Vegasu još uvijek izaziva burne reakcije javnosti. Jedan dio zaljubljenika u borilačke sportove smatra da je Conor McGregor pružio solidan otpor nepobjedivom boksačkom šampionu, dok drugi tvrdi da je meč apsolutno precijenjen i ne zaslužuje toliko zanimanje, kao ni milijune dolara koji su podijeljeni.Najdalje u kritikama otišao je Bob Arum koji optužuje sve uključene u režiranje kompletnog dvoboja.

'Nema se tu ništa novo za reći, znali smo da će sve biti namješteno i da će to biti jedna žalosna predstava kojoj je jedini cilj prevariti publiku,' tvrdi ugledni boksački promotor koji je kritizirao dogovorenu borbu i prije nego što se dogodila.

Nije impresioniran ni bivši boksač Oscar de la Hoya.

'Još uvijek mislim da je to bila farsa i da su gledatelji zaslužili više. Boks i MMA su dva različita sporta, udarci dolaze iz različitih kuteva. Mislim da je to sve bila velika prevara,' zaključio je Amerikanac meksičkog podrijetla.

Conor McGregor došao je na pressicu s čašom u ruci

Iako se objektivni sportski stručnjaci nadaju da će se McGregor nakon ovog izleta vratiti u MMA, u svojim posljednjim izjavama dao je naznačiti da mu se svidjelo stotinjak milijuna dolara koje je zaradio i da bi rado ostao u boksu dobro zarađivati. Bivši boksački prvak Paul Malignaggi s kojim se posvađao tijekom sparinga uoči Mayweathera već ga je prozvao no ostaje veliko pitanje hoće li javnost pokazati jednak interes za taj meč, nakon viđenog u Las Vegasu ove subote...

Izvor: Tportal.hr


KOMENTARI: